bmw verkopen

Overweeg je om jouw auto te verkopen? Er zijn verschillende opties. In deze blog behandelen we een aantal van deze opties en beantwoorden we de vraag of auto opkopers betrouwbaar zijn. Heb je geen idee wat een auto opkoper precies is? Laten we dan eerst beginnen met de volgende vraag: 

Wat is een auto opkoper?

Een auto opkoper is een bedrijf gespecialiseerd in het opkopen van tweedehands auto’s. Auto opkoper kopen de auto’s vaak van een particulier. Dit doen zij (in de meeste gevallen) op basis van een aantal foto’s van het voertuig en aanvullende informatie. Denk hierbij aan de kilometerstand en eigenschappen van een auto. Beschikt de auto bijvoorbeeld over airconditioning? En beschikt de auto ook over cruise control? Deze eigenschappen beïnvloeden de prijs van een auto namelijk. Je auto verkopen via een auto opkoper? Dit is ontzettend eenvoudig. Na het indienen van jouw auto, ontvang je binnen 24 uur een bod. Voldoet het bod aan jouw verwachtingen? Dan kun je het bod accepteren. 

Zelf je auto verkopen? Ook dat is mogelijk..

Natuurlijk kun je ook zelf je auto verkopen via een marktplaats. Het voordeel? Je bereikt een groot publiek. De nadelen? Het plaatsen van een advertentie kost vaak relatief veel geld. Ook moet je de verkoop van jouw auto volledig van a tot z verzorgen. Dit kan veel tijd kosten en je krijgt mogelijk meerdere mensen aan de deur. Zit je hier niet op te wachten? Kies er dan voor om jouw auto te verkopen aan een opkoper. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *