Seksspeeltjes!

Wat is een dildo precies? Eigenlijk weten de meeste mensen dit, maar voor de vorm die we nog moeten aanwijzen wordt de dildo vaak verward met de vibrator. kunst penissen zijn sextoys die worden gebruikt voor mannelijke of vrouwelijke masturbatie. Voor deze doelgroep zijn er twee soorten dildo’s, namelijk een kunstpenis voor de vagina en een kunstpenis voor de anus.

Het seksspeeltje heeft de uitstraling van een echte penis-erectie. Met name de realistische versie lijkt heel erg op een echte penis en is meestal niet van echte dingen te onderscheiden, met een echte look en feel. Hoewel blijkt dat seksspeeltjes al vele jaren worden gebruikt en qua verkoop nog steeds groeien, hebben dildo’s een geschiedenis van meer dan 2.000 jaar, tenminste als ze in gebruik zijn. Er werden zelfs zo’n 28.000 jaar oude exemplaren gevonden! (Bron: Wikipedia.nl). Hedendaagse kunstmatige penissen hebben vele soorten en maten en hebben geen trilfunctie.

Verschillende soorten!

In de moderne tijd zijn kunst penissen enorm ontwikkeld, zodat ze in bijna elke maat, kleur en materiaal kunnen worden gebruikt en iedereen er gebruik van kan maken. Het is geschikt voor zowel mannen als vrouwen, want er zijn anale en vaginale versies en ook om G- en P-punten te stimuleren. Voor stellen zijn er dubbele dildo’s en bandjes verkrijgbaar. Zodat we nog even kunnen doorgaan. Om de situatie duidelijker te maken, hebben we alle soorten kunstmatige penissen voor u op een rijtje gezet.

Voorbind dildo

Voorbind kunstpenis is een soort kunstmatige penis, je kunt zogenaamd pantser op de volgende manieren bundelen. Dit soort kunstpenis wordt ook wel een vibrator genoemd. De meeste dildo’s met bandjes zijn aan de heupen vastgemaakt, zodat je op natuurlijke wijze je partner kunt penetreren. De bretels (het vorige lichaam) kunnen als slip / slip worden gedragen en er is een verscheidenheid aan materialen en draagmodellen om uit te kiezen. Er zijn ook banden die aan de dijen of het voorhoofd zijn vastgemaakt.

Holle voorbind kunstpenis!

Holle banden worden voornamelijk gebruikt bij mannen met erectieproblemen of een kleine penis. Deze holle kunstmatige penis wordt gebruikt als verlengstuk en een man kan zijn penis door de holle huls naar binnen schuiven om zijn partner te penetreren. speeltjes met een holle band worden ook gebruikt voor geslachtsgemeenschap, waarbij vloeistoffen, zoals urine, door de dildo’s worden geïnjecteerd.

Grote maten!

Voor degenen die de voorkeur geven aan maat, is de minimale lengte van XXL, dat is een lengte van ongeveer 25 cm. Maar houd er rekening mee dat niet alleen de lengte belangrijk is, vooral de dikte bij het kiezen van een grote maat. Als je een vol gevoel wilt ervaren, kies dan voor een lange en dikke penis. Deze kunst penissen zullen tijdens het gebruik meer irritatie aan je vagina of anus veroorzaken en zijn ook zeer geschikt voor vrouwen met een iets bredere vagina dan gewone vagina’s. Een speciale grote maat is een “fisting dildo”. Het speeltje wordt gebruikt om te fisten en heeft de vorm van een arm en hand. De handen kunnen gebalde vuisten of vingers naar elkaar uitstrekken. Vanwege de dikte en vorm van de vuist is deze meestal moeilijk in te brengen.

Anale kralen

Anale kunst penissen met kralen zijn kunstmatige penissen met anale kralen. Ze werken hetzelfde als normale anale kralen (ook wel anale kralen genoemd). De anale kraal is ontworpen om extra stimulatie te geven tijdens het inbrengen en bij het heen en weer bewegen. Door hun bolvorm (meestal verschillende maten), masseren ze je anale kanaal zoals het is. Anale dildo’s beginnen meestal met kleine kralen en de diameter van de kralen neemt geleidelijk toe.

Om een speeltje te kopen kun je of je partner of te samen een dildo kopen, dan ga je ofwel naar een sexshop zoals Bedfun.nl, ofwel kun je het online kopen als je het een beetje anoniem wilt doen. Dat is een eigen keuze.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *