assieraden-shop.nl

Een mini urn is bestemd om een gedeelte van een dierbare persoon die overleden is te bewaren. Hierin kun je een stukje as bewaren en het op een mooi plekje neerzetten om die persoon te herdenken. Ook bestaan er grotere urnen welke je kunt bestellen. Echter kiest men de laatste tijd er steeds vaker voor om de wat kleinere variant te bestellen. Niet zozeer vanwege het formaat. Meer vanwege het feit dat een mini urn op vrijwel iedere plek gezet kan worden.

Zodra iemand komt te overlijden en er vindt een crematie plaats zal deze persoon worden gecremeerd na de uitvaart. Een grote urn wordt vaak geplaatst op een begraafplaats en hier kun jij een beetje as uit halen om het vervolgens te plaatsen in een mini urn.

assieraden-shop.nl

Ook sieraden zijn mogelijk!

Wil jij jouw dierbare persoon herdenken met een sieraad? Kies dan voor een assieraad! Verkrijgbaar in een ketting of armband. Tevens ook nog eens in diverse soorten materiaal verkrijgbaar. Het mooie van een ketting is dat het altijd dicht bij jouw hart gedragen wordt. Overigens is het ook mogelijk om een assieraad te bestellen voor een trouwe viervoeter. Jouw huisdier behoort immers ook tot het huishouden en zal intens gemist worden wanneer die komt te overlijden. Neem maar eens een kijkje op de website van Assieraden-shop.nl voor het gehele assortiment. Vergeet overigens niet wanneer je een ketting besteld ook een asvulset erbij te bestellen. Hiermee vul jij namelijk de ketting met de as.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *