Dankzij de Parker balpen hebben we nu pennen die niet lekken. De uitvinding van de balpen was natuurlijk een zeer belangrijke gebeurtenis, maar de eerste pennen lekten erg. Een brief of document met vlekken er op was niet gewenst, vooral niet omdat alles toen nog met de hand geschreven werd. Dankzij de Parker Quick Dry Inkt horen lekkende pennen nu tot de verleden tijd en zijn balpennen de meest gebruikte pen soort ooit geworden. Zelfs mensen die linkshandig zijn en dus met hun hand over hun eigen tekst vegen kunnen met een Parker balpen probleemloos schrijven. Deze pennen zijn nog steeds van zeer hoge kwaliteit en kunnen u of iemand anders jarenlang dienst doen.

Een Parker balpen voor iedereen

Als iets bijzonder is van de Parker pennen is dat deze worden aangeboden in zeer uiteenlopende prijsklassen. U kunt een Parker Jotter al bezitten voor iets meer dan 10 euro per pen en deze schrijven heerlijk. Omdat u voor elke Parker balpen een nieuwe vulling kunt kopen, gaan ze ook bijzonder lang mee. Naast deze goedkopere modellen biedt Parker ook pennen aan voor aanzienlijk hogere prijzen. Deze zijn schitterend vormgegeven van duurdere materialen. Er is voor iedereen dus wel een Parker balpen te vinden, of u nu van plan bent om weinig uit te geven of veel.

Een Parker vulpen kiezen

Wilt u liever een vulpen aanschaffen, dan zal het assortiment van Parker u ook niet teleurstellen. Een vulpen is een exclusieve pen waarmee u schitterend schrijft. U kunt hem gebruiken op uw werk, voor uw eigen correspondentie, voor het zetten van handtekeningen en nog veel meer. Een mooie vulpen gebruikt u ook als sieraad, want u plaatst deze op een plek in uw borstzakje of uw bureau waar deze gezien mag worden. Gaat u een kwalitatieve vulpen uitkiezen, vraag dan een specialist om hulp. Het is namelijk erg belangrijk dat u de juiste kenmerken uitkiest en dat hangt helemaal af van uw eigen persoonlijkheid en voorkeur. Een specialist kan u adviseren en de pen aanwijzen die het beste past bij u.

Geef een Parker pen cadeau

Parker is een pennenmerk dat iedereen kent en daarom is een Parker balpen of –vulpen ook een ideaal geschenk voor een verscheidenheid aan gelegenheden. Gaat er iemand met pensioen of begint deze juist een nieuwe baan? Kent u iemand die aan een nieuwe studie gaat beginnen of die geslaagd is? Dit zijn slechts enkele voorbeelden van gelegenheden waarin een Parker balpen een ideaal geschenk is om te geven. U geeft iemand een pen waar ze jarenlang plezier van zullen hebben, die keer op keer kan worden bijgevuld en die heerlijk schrijft.

Uw pen laten graveren

Wilt u het cadeau nog persoonlijker maken, dan laat u de pennen graveren met een boodschap of een datum. Hierdoor wordt de persoon die hem gebruikt regelmatig herinnerd aan u en aan de reden waarom u de pen cadeau heeft gedaan. Kiest u voor een Parker, dan kiest u voor innovatie, kwaliteit en jarenlang schrijfplezier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *